Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Selvbetjeningssalg

I disse Corona tider har vi satset på selvbetjeningssalg fra egen postkasse i Østlia 14 (Svelvik). Her betaler du med Vipps og forsyner deg med det du trenger.

Det er bare å glede seg til fine poster på Langmyråsen

Mandag 30. april fikk vi hengt ut postene på Langmyråsen. Dette er åsen mellom Damvannet i vest og Hellumvannet i øst.
Dette er et utrolig fint området hvor vi virkelig anbefaler at man tar seg litt god tid til å se seg omkring. Dette er heller ikke et spesielt krevende terreng å bevege seg i.

Tur-O postene på Ebbestadkollen er klare

Lørdag 28/3-20 ble postene S1 – S30 hengt ut på Ebbestadkollen. Dette er et utrolig flott terreng og noen av årets poster henger i områder som nok de færreste har vært. Og særlig flottere enn på post 30 kan man ikke få det. Samtidig så er det viktig å huske på at dette er et kupert terreng med mange stup og skrenter så det er viktig å være forsiktig.

Vi jobber nå alt vi kan for å klare å få alt klart til påske. Mere informasjon kommer her på turorientering.no etter hvert.

På grunn av corona situasjonen er vi pålagt av Norges Orienteringsforbund å arrangere tur-o uten klippetenger. Årets postregistrering blir derfor basert på ære og samvittighet (du krysser av på klippekortet – eller her på turorientering.no – med en penn).