Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Alle 120 poster i Svelvikmarka er nå på plass

Med post S48 på plass (se bilde) så er de siste åtte postene i Svelvikmarka på plass (S41 – S48). Da har vi 120 poster fordelt over store deler av Svelvik kommune og også over i tidligere Sande kommune.
Varmen de siste dagene har virkelig gjort underverker på snøen og det er nå minimalt med snø igjen i terrenget. Stort sett kun i noen dype søkk og på myrer.
Dette er den beste tiden og jakte tur-o poster :-)

Fine utsiktspunkt, men fortsatt en del snø

Det er noen virkelig flotte utsiktspunkt på årets tur-o poster i Nesbygda (postene N1 – N30), men det er fortsatt relativt mye snø i terrenget mange steder. Vi vil nok derfor anbefale alle om å starte med postene på Brånaåsen, Ebbestadkollen og Vassås delen av Bolstein postene (husk at S41 – S48 fortsatt ikke er hengt ut).
Vi trenger litt mer varme (spesielt om nettene) for at siste rest av snø skal smelte.

Turorientering i Svelvikmarka er klare med 120 poster

Det er fortsatt tidlig i april, men våre fire kart med hele 120 poster er nå klare. Det er generelt helt bart med unntak av området rundt Bolstein. Så vi anbefaler å vente med postene S41 – S59 et par uker.
Årets poster er lagt på veldig mange utrolig flotte steder i marka. Og spesielt nå på våren hvor lyngen enda er lav er det relativt lett å gå.
For de som ønsker å kjøpe våre tradisjonell deltakerkonvolutter så selger vi de ved Ebbestad skole lørdag 10. april mellom kl. 9 og 11. Fra uken etter vil de være til salgs hos KIWI Bjørnstad.

Alle poster på Berger er nå lagt ut

Da har vi fått lagt ut alle postene på Berger (Brånaåsen kartet). Dette er området helt syd i Svelvikmarka og alle postene ligger faktisk i Holmestrand kommune.
Her har vi flere av årets flotteste poster. Mange fine utsiktspunkt og områder som nok er ukjente for de fleste. Spennende formasjoner som en stor hule kan man også oppleve.

Postene S1 - S17 på Ebbestadkollen er nå klare

Det er generelt fortsatt mye snø i Svelvikmarka, men på Ebbestadkollen blir det raskt bart. Vi har derfor fått hengt ut postene S1 – S17 og forventer at de andre postene i dette området følger etter om ikke så mange dagene.
Skal du ta disse postene nå i påsken så må du nok regne med å tråkke i litt snø, men det er stort sett bart.

Inntil vi har alle kart klare og poster i marka vil kart kun være til salgs her på turorientering.no/Svelvik.

Koder på årets poster

I år vil det bli unike koder på alle våre poster. Disse kan brukes for registrering her på turorientering.no sine nettsider eller app. Koden vil også finnes som QR-kode for direkte skanning i app. Dette krever imidlertid mobildekning.
Koden kan dere altså skrive opp, ta bilde av eller registrere direkte i app.

For dere som ikke ønsker å registrere på turorientering.no så kan fortsatt våre vanlige klippekort benyttes.