Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – B14

Turorientering i Svelvikmarka er klare med 120 poster

Det er fortsatt tidlig i april, men våre fire kart med hele 120 poster er nå klare. Det er generelt helt bart med unntak av området rundt Bolstein. Så vi anbefaler å vente med postene S41 – S59 et par uker.
Årets poster er lagt på veldig mange utrolig flotte steder i marka. Og spesielt nå på våren hvor lyngen enda er lav er det relativt lett å gå.
For de som ønsker å kjøpe våre tradisjonell deltakerkonvolutter så selger vi de ved Ebbestad skole lørdag 10. april mellom kl. 9 og 11. Fra uken etter vil de være til salgs hos KIWI Bjørnstad.

Alle poster på Berger er nå lagt ut

Da har vi fått lagt ut alle postene på Berger (Brånaåsen kartet). Dette er området helt syd i Svelvikmarka og alle postene ligger faktisk i Holmestrand kommune.
Her har vi flere av årets flotteste poster. Mange fine utsiktspunkt og områder som nok er ukjente for de fleste. Spennende formasjoner som en stor hule kan man også oppleve.