Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – N22

Fine utsiktspunkt, men fortsatt en del snø

Det er noen virkelig flotte utsiktspunkt på årets tur-o poster i Nesbygda (postene N1 – N30), men det er fortsatt relativt mye snø i terrenget mange steder. Vi vil nok derfor anbefale alle om å starte med postene på Brånaåsen, Ebbestadkollen og Vassås delen av Bolstein postene (husk at S41 – S48 fortsatt ikke er hengt ut).
Vi trenger litt mer varme (spesielt om nettene) for at siste rest av snø skal smelte.

Turorientering i Svelvikmarka er klare med 120 poster

Det er fortsatt tidlig i april, men våre fire kart med hele 120 poster er nå klare. Det er generelt helt bart med unntak av området rundt Bolstein. Så vi anbefaler å vente med postene S41 – S59 et par uker.
Årets poster er lagt på veldig mange utrolig flotte steder i marka. Og spesielt nå på våren hvor lyngen enda er lav er det relativt lett å gå.
For de som ønsker å kjøpe våre tradisjonell deltakerkonvolutter så selger vi de ved Ebbestad skole lørdag 10. april mellom kl. 9 og 11. Fra uken etter vil de være til salgs hos KIWI Bjørnstad.