Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Tormod Skilag (Nord-Fron)

sesongen er avsluttet

Historie og informasjon:

Laget ble stiftet 13. august 1905 og fikk navnet sitt etter Tormod Kolbrunarskald, som var en stor idrettsmann og god skald.

Tormod skilag har i jubileumsåret 2005 550 medlemmer og er geografisk lokalisert til Sorperoa-grenda på Vinstra. Der har laget ei fem kilometer lang lysløype, 8 km lang turløype, tre hoppbakker og badstue. Langrenn og skihopping er hovedidrettene. Den mest kjente utøveren er Kristian Brenden, som vant både NM-gull og verdenscuprenn i hopp på 1990-tallet.

Tormod skilag satser mest på breddeidrett, og i tillegg til ski og skiskyting, har laget orienteringsgruppe, allidrettsgruppe og trimgruppe. Laget aktiviserer svært mange i trimsammenheng, og det er god tradisjon i "Tormod-familien" med fjellturer både sommer og vinter.

Dugnadsånda i Tormod skilag er stor og viden kjent. Dette har skapt fellesskapsfølelse og sunn patriotisme, og laget har i over 100 år gjort en stor og positiv innsats til glede for lokalsamfunnet.

I 2018 er det 44. året laget arrangerer Turorientering.

TUR-O-KONVOLUTTER KAN KJØPES PÅ UTSALGSSTEDENE FOR KR 100,-

GOD TUR.