Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Tormod Skilag (Nord-Fron)

sesongen er avsluttet

Tormod Skilag ønsker deg velkommen til sin 47. sesong med Turorientering i 2021.

Laget ble stiftet 13. august 1905 og fikk navnet sitt etter Tormod Kolbrunarskald, som var en stor idrettsmann og god skald.

Tormod skilag hadde i jubileumsåret 2005  550 medlemmer og er geografisk lokalisert til Sorperoa-grenda på Vinstra. Der har laget ei fem kilometer lang lysløype. Langrenn og skihopping er hovedidrettene. Den mest kjente utøveren er Kristian Brenden, som vant både NM-gull og verdenscuprenn i hopp på 1990-tallet.  Tormod skilag satser mest på breddeidrett, og i tillegg til ski og skiskyting, har laget orienteringsgruppe og trimgruppe. Laget aktiviserer svært mange i trimsammenheng, og det har vært en god tradisjon i "Tormod-familien" med fjellturer både sommer og vinter.

Tormod Skilag skal i år også samarbeide med fire andre idrettslag og Nord-Fron kommune  om Stolpejakten.  Det blir 50 stolper rundt om i kommunen.  Dette opplegget er gratis for brukerne. 

Derfor er også Turorienteringen til Tormod Skilag GRATIS for brukerne.  Det viktigste er at folk kommer seg ut på tur, og vi syns det er viktig å lære seg å bruke kart og kompass.  Da finner man frem selv om telefonen går tom for strøm. 

Men vi setter stor pris på om du tegner medlemskap i Tormod Skilag, se www.tormodskilag.no for mer info om medlemskap.

Det er i alt 60 poster i årets turorientering, hver post teller 5 poeng.  Postene er fordelt på  9 orienteringskart i følgende områder:  Sorperoa, Vinstra, Kvamsfjellet, Tunebuhaugen, Lomsetra, Gålå, Vollsdammen/Flåbekklia, Espedalen Vest, Skjeraldkampen.

Turene i Sorperoa og Vinstra kan lastes ned fra ca 1. mai.  Øvrige terreng blir fortløpende tilgjengelige for nedlasting fra ca 1. juni, det er vær og føre som bestemmer når postene kan settes ut i terrenget.    Postene står ute til ca 20. september 2021.  Skriv gjerne i Turbloggen om turene dine, og legg gjerne til bilder.  

Turene må du laste ned og skrive ut selv.  Evt kan du laste ned Appen Turorientering og hente karta der.  Registrering/stempling av poster kan du gjøre i Appen (når du er på posten), eller du kan logge inn på nettsidene til www.turorientering.no

Husk å notere kode som står på hver postskjerm hvis du ikke registrerer postene i Appen!  Registrerer du poster  på www.turorientering.no  må det være gjort innen 30. september 2021 pga statistikkføring.

Turene legges også ut på UsynligO, så kan du få hjelp til å finne postene, og musikk på telefonen når du nærmer deg..

For spørsmål eller info om poster, kontakt Tove Lillebråten eller Per Aasen.

Tove:  tove.lillebraten@gmail.com  Tlf. 986 58 765

Per:  peaasen@gmail.com               Tlf. 917 92 337

 

GOD TUR!