Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Torridal IL (Kristiansand)

sesongen er avsluttet

Sesongen 2019

Hele TORRIDALSTRIMMEN 2019 er nå ute. Turene kan lastes ned direkte herfra eller kjøpes i lokale butikker (de er lagt ut på Bunnpris, Ytre STrai og og DNT i byen). Prisen her på turorientering.no og i butikk er lik kr. 250.-  

Flere løyper til  gratis nedlasting ligger og på siden. Det er bl.a. grønne løyper (enkle gratisturer) som er tilrettelagt for familier og funksjonshemmede. De ligger langs kjente gangveier i bygda. I tillegg er det to "blå" løyper, relativ enkle løyper; en langs lysløypa på Strai og en ved Høietun. 

Dersom du bestille tilsendt turkonvolutt er prisen kr 290.- inklusiv porto. 

Med vennlig hilsen

Torridal O-gruppe

___________________________________________________________________________________________________________

Torridal Idrettslag er et tradisjonsrikt fleridrettslag som ble stiftet 23. mars 1923. Idag teller idrettslaget nærmere 900 aktive medlemmer og er i stadig vekst.

TIL har følgende idrettsgrener: fotball, håndball, volleyball, basketball, ski, skiskyting, orientering og barneidrett. Idrettslaget holder til i bygda Torridal i Kristiansand kommune, ca 7 km nord for Kristiansand sentrum. Områder som tilhører Torridal er: Strai, Aukland, Mosby, Lillefjell og Høietun. Idrettsanleggene ligger på Hommeren ved Torridal ungdomsskole og Torridalshallen.


O-GRUPPA

O-gruppa startet opp så tidlig som i 1947. Torridal har opp gjennom årene hatt landslagsløpere både på junior- og seniornivå. Medaljer i NM og Nordisk har det også blitt. Klubben satser både på bredde og topp. O-gruppa har et fint miljø og mange spennende utfordringer. Vi har de senere år satset på å få nye rekrutter i o-gruppa og dette arbeidet har gitt resultater. Vi har nå en fin gjeng med ivrige jenter og gutter som konkurrerer både lokalt og utenfor kretsens grenser.

Ulike tilbud: 

  • - Nybegynnerkurs
  • - Skolesprint
  • - Tur-orientering, nå også med avmerka kulturminner i bygda
  • - "Torridalsløpet" er et fast, årlig o-arrangement.

Våre nybegynnere får følge med en ledsager ut i o-løypa til de er trygge på å løpe i skogen alene (eller sammen med en annen deltaker). Vi er takknemlig hvis foreldre til barna kan engasjere seg som ledsagere. Opplæring vil bli gitt. Våre treninger foregår også i samarbeid med andre klubber i nærheten. Torridal O-gruppe har lokale O-kart over stort sett hele vårt nærområde. 

Har du lyst til å prøve orientering? Vi er klare til å lære deg en spennende idrett!