Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Torridal IL (Kristiansand)

sesongen er avsluttet

Sesongen 2018

Sesongen er i full gang. Som vanlig har vi lagt ut en blå gratisløype langs lysløypa på Ytre Strai. 

Hele TORRIDALSTRIMMEN kan kjøpes samlet her på turorientering.no. Ferdig turkonvolutt er og lagt ut til salg på nærbutikker. Prisen her og i butikk er lik kr. 250.-  

Vi har og lagt ut 4 grønne løyper (enkle gratisturer) som er tilrettelagt for familier og funksjonshemmede. De ligger langs kjente gangveier i bygda.

Dersom du bestille tilsendt turkonvolutt er prisen kr 275.- (inklusiv porto). 

Med vennlig hilsen

Torridal O-gruppe

___________________________________________________________________________________________________________

Torridal Idrettslag er et tradisjonsrikt fleridrettslag som ble stiftet 23. mars 1923. Idag teller idrettslaget nærmere 900 aktive medlemmer og er i stadig vekst.

TIL har følgende idrettsgrener: fotball, håndball, volleyball, basketball, ski, skiskyting, orientering og barneidrett. Idrettslaget holder til i bygda Torridal i Kristiansand kommune, ca 7 km nord for Kristiansand sentrum. Områder som tilhører Torridal er: Strai, Aukland, Mosby, Lillefjell og Høietun. Idrettsanleggene ligger på Hommeren ved Torridal ungdomsskole og Torridalshallen.


O-GRUPPA

O-gruppa startet opp så tidlig som i 1947. Torridal har opp gjennom årene hatt landslagsløpere både på junior- og seniornivå. Medaljer i NM og Nordisk har det også blitt. Klubben satser både på bredde og topp. O-gruppa har et fint miljø og mange spennende utfordringer. Vi har de senere år satset på å få nye rekrutter i o-gruppa og dette arbeidet har gitt resultater. Vi har nå en fin gjeng med ivrige jenter og gutter som konkurrerer både lokalt og utenfor kretsens grenser.

Ulike tilbud: 

  • - Nybegynnerkurs
  • - Skolesprint
  • - Tur-orientering, nå også med avmerka kulturminner i bygda
  • - "Torridalsløpet" er et fast, årlig o-arrangement.

Våre nybegynnere får følge med en ledsager ut i o-løypa til de er trygge på å løpe i skogen alene (eller sammen med en annen deltaker). Vi er takknemlig hvis foreldre til barna kan engasjere seg som ledsagere. Opplæring vil bli gitt. Våre treninger foregår også i samarbeid med andre klubber i nærheten. Torridal O-gruppe har lokale O-kart over stort sett hele vårt nærområde. 

Har du lyst til å prøve orientering? Vi er klare til å lære deg en spennende idrett!