Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Torridal IL (Kristiansand)

sesongen er i gang

Turo er en engasjerende og Corona-fri aktivitet!! 

Her kommer du til områder som ofte er litt utenfor allfarvei, du får frisk luft og god bevegelses for kroppen i disse inne tidene. Gå gjerne med noen i familien så får en gjort noe positivt og spennende sammen. 

Hele Torridaltrimmen  er nå klar med 6 turo løyper. De kan kjøpes og lastes ned direkte fra web. Torridalstrimmen selges og i samlet konvolutt på Bunnpris Strai og DNT i byen. Pris på web og i butikk er lik, kr. 250.- så det enkleste er å laste ned fra web. Dersom du ønsker turkonvolutt tilsendt blir det tillegg av porto (totalt kr 275.-). 

Vi legger og ut noen løyper til gratis nedlasting, såkalt grønne løyper som også passer for familier og små barn.

Med vennlig hilsen

Torridal O-gruppe

___________________________________________________________________________________________________________

Torridal Idrettslag (TIL) er et fleridrettslag som ble stiftet så tidlig som 23. mars 1923. Idag teller idrettslaget nærmere 900 aktive medlemmer og er i stadig vekst.

TIL har følgende idrettsgrener: fotball, håndball, volleyball, basketball, ski, skiskyting, orientering og barneidrett. Idrettslaget holder til i bygda Torridal i Kristiansand kommune, ca 7 km nord for Kristiansand sentrum. Områder som tilhører Torridal er: Strai, Aukland, Mosby, Lillefjell og Høietun. Idrettsanleggene ligger på Hommeren ved Torridal ungdomsskole og Torridalshallen.


O-GRUPPA

O-gruppa startet opp rett etter krigen, i 1947. Torridal har opp gjennom årene hatt landslagsløpere både på junior- og seniornivå. Medaljer i NM og Nordisk har det også blitt. Klubben satser mest på bredde. Vi har de senere år satset på å få nye rekrutter i o-gruppa spesielt gjennom samarbeid med skolene i bygda. Vi har disse tilbudene: 

  • - Nybegynnerkurs
  • - Skolesprint
  • - Tur-orientering, nå også med avmerka kulturminner i bygda
  • - "Torridalsløpet" er et fast, årlig o-arrangement.

Nybegynnere får følge med en ledsager ut i o-løypa til de er trygge på å løpe i skogen alene (eller sammen med en annen deltaker). Vi er takknemlig hvis foreldre til barna kan engasjere seg som ledsagere. Opplæring vil bli gitt. Vi har og samarbeid med andre klubber i nærheten om trening og løp. Torridal O-gruppe har lokale O-kart over stort sett hele vårt nærområde. 

Har du lyst til å prøve orientering? Vi er klare til å lære deg en spennende idrett!