Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Svart tur Espestøl

turen stengte 25. sep

NB! Denne turen er oppe bare til 25. September på grunn av elgjakt i området!!

På R 9, ca 1 km nord for rundkjøring på Mosby, ta av til Høietun og deretter til høyre første vei mot Espestøl. Følg skilt videre mot Espestøl. Parkering ca 150 m før Espestøl gården. 

Svarte turer er for erfarne turorienterere, går ofte utenom stier og kan ha bratte stigninger. Postene er merket med oransje og hvite postplater med postnummer og postkoder. På  "klippekortet" kan du noterer postens kode (TA MED BLYANT/PENN). Du kan registrere dine postkoder på www.turorientering.no/torridalil.  Der kan du følge med på hvor mange poeng du får (hver post gir et visst antall poeng). Du kan skrive i en turblogg og finne andre turtilbud fra Torridal O-gruppe.

Merker og diplomer
Deltakere under t.o.m. 14 år får diplom hvis de tar alle postene i minst en tur. Send gjerne en mail. Dersom du ønsker å kjøpe Tur-O merke (kr. 50.-), vennligst meld fra til kontaktperson jkveder@hotmail.com. 

Merkekrav:
____ Bronse (125 poeng)
____ Sølv (250 poeng)
____ Gull (450 poeng)

Spørsmål, mangler eller defekte poster 
Ved evt spørsmål, mangler på postene mv. vennligst kontakt Torridal o-gruppe ved John-Kåre Vederhus på jkveder@hotmail.com eller på tlf 91610859. 

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

4 stjerner
Fin tur

Skrevet av Engebret Grøthe

Flott tur i variert og vakkert terreng. Post 38 fant jeg ikke på avmerket sted (?)

5 stjerner
Post s34

Skrevet av John-Kåre Vederhus

Vi vil sette opp ny postplater på S34 i løpet av uka. Mvh John-Kåre

5 stjerner
Skiltet til post S34 er vekk

Skrevet av Ulf Tegnér

Fant greit steinen på post S34 men skiltet er forsvunnet. Skruen står igjen i furua. Hva er det med post 34 i Espestøl. Den var vekk i 2019 også, må være en lokal som ikke liker tallet 34, betyr kanskje ulykke? Men ellers var det en grei tur med tiur, røy og hare observasjoner. Fint med litt opp og ned i terrenget tur i fint vær om enn litt vindfullt. Ulf

Les alle anmeldelser →