Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OL Toten-Troll (Østre Toten)

sesongen er avsluttet

Toten-trimmen 2021 er nå avsluttet.

Vi håper du har hatt mange fine turer i år. Dersom du ikke har registrert alle postene, er det på tide å gjøre det nå. Husk at selv om du ikke skulle ha klart kravet til gullmerke, er det lurt å registrere seg. Oppnådde krav til bronsemerke og sølvmerke vil telle med for å få plaketter. Se under Merker og plaketter på hjemmesiden til OL Toten-Troll.

Vi planlegger nå hyggekveld for alle turorienterere, torsdag 28. oktober kl. 18-20 på Valle.

Vi håper å få til et ganske tradisjonelt program, med kåseri, bevertning, bordkonkurranse, utdeling av merker og plaketter, utlodning av fine og gode gevinster - og trekning av eksklusive premier blant de som har klart gull-kravet i år. Og en trekning av premie til deltakere under/inntil 12 år som minst har klart kravet til bronse.

Vi jobber også med planene for neste sesong med Toten-trimmen. Det blir en jubileumssesong, siden det blir sesong nr. 50 med Toten-trimmen, turorienteringen på Toten.

 

Medlemsskap

Det er ikke nødvendig å være medlem for å delta i turorientering. Men vi ønsker flere av dere som medlemmer! Send SMS eller e-post til Erlend Slokvik; 911 00 034, erlend.slokvik@friidrett.no.Og ved å melde deg inn, støtter du klubbens virksomhet. Det gir oss mulighet til å videreutvik­le Toten-trimmen og oppdatere kartene vi bruker. Medlemsskapet koster 100 kr per år. Å være medlem vil ikke føre til krav om å stille på dugnader.

 

OL Toten-Troll sin hjemmeside www.toten-troll.no

Her finner du info som ikke står her på turorientering.no. Først og fremst noe om Merker og plaketter, Historikk om Toten-trimmen, noe Statistikk og en Adelskalender.

 

Hilsen Trimkomiteen i OL Toten-Troll