Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OL Toten-Troll (Østre Toten)

sesongen er avsluttet

Toten-trimmen 2020 er nå avsluttet.

Vi håper du har hatt mange fine turer i år. Dersom du ikke har registrert alle postene, er det på tide å gjøre det nå. Husk at selv om du ikke skulle ha klart kravet til gullmerke, er det lurt å registrere seg. Oppnådde krav til bronsemerke og sølvmerke vil telle med for å få plaketter. Se under Merker og plaketter på hjemmesiden til OL Toten-Troll.

Vi planlegger nå hyggekveld for alle turorienterere, torsdag 19. november kl. 18-20. Denne er annonsert på Valle, men der kan de ikke ha det i år pga. corona-restriksjoner. Det samme gjelder på Bygdestua. Men vi jobber med saken, ikke minst hvordan vi kan gjøre dette til et trygt arrangement som følger smittevernreglene. Vi kommer tilbake med nærmere info.

Vi håper å få til et ganske tradisjonelt program, med kåseri, bevertning, bordkonkurranse, utdeling av merker og plaketter, utlodning av fine og gode gevinster - og trekning av eksklusive premier blant de som har klart gull-kravet i år. Og en trekning av premie til deltakere under/inntil 12 år som minst har klart kravet til bronse.

Vi jobber også med planene for neste sesong med Toten-trimmen.

 

OL Toten-Troll sin hjemmeside www.toten-troll.no

 

Her finner du info som ikke står her på turorientering.no. Først og fremst noe om Merker og plaketter, Historikk om Toten-trimmen, noe Statistikk og en Adelskalender.

 

Hilsen Trimkomiteen i OL Toten-Troll