Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OL Toten-Troll (Østre Toten)

OL Toten-Troll (Østre Toten) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne OL Toten-Troll (Østre Toten) på e-post ola.brox@gmail.com for å opplyse om dette.

Toten-trimmen 2018 er ikke avsluttet ennå!

En ny tur-o-sesong går mot slutten. Men i år står postene ute til over høstferien for skolene, dvs. til 7. oktober. Det betyr at det ennå er litt tid til å finne de postene du mangler på bronsemerke, sølvmerke eller gullmerke.

Det kan kvitteres for at postene er funnet ved å klippe i kortet – eller ved å registrere ”klippene” her på nettsida turorientering.no. Skriv da kodene ned på kontrollkortet – og skriv dette inn på nettet etter endt tur. Selv om du ikke skulle klare kravet til gullmerke, er det lurt å registrere seg – enten på nett eller ved å levere kortet. Husk at også oppnådde krav til bronsemerke og sølvmerke vil telle med for å få plaketter. Se under Merker og plaketter på hjemmesiden til OL Toten-Troll.

Ev. kontrollkort leveres/sendes til Ola Brox, Tallsletta 4, 2848 SKREIA når sesongen er over – og helst før 10. oktober. De som benytter registrering på nett, trenger ikke i tillegg å sende inn kortene. Sesongavslutningen/hyggekvelden er lagt til torsdag 18. oktober, kl. 18-20. Dette var annonsert på Valle, men vi må flytte dette til annet sted. Se annonse som kommer rett før.

Her blir det trekning av premier blant de frammøtte som har oppfylt kravet til gullmerke. Og det blir egen trekning blant deltakere under 12 år som har klart kravet til bronsemerke.

 

OL Toten-Troll sin hjemmeside www.toten-troll.no

Her finner du info som ikke står her på turorientering.no. Først og fremst noe om Merker og plaketter, Historikk om Toten-trimmen, noe Statistikk og en Adelskalender.

 

Hilsen Trimkomiteen i OL Toten-Troll