Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OL Toten-Troll (Østre Toten)

OL Toten-Troll (Østre Toten) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne OL Toten-Troll (Østre Toten) på e-post ola.brox@gmail.com for å opplyse om dette.

Toten-trimmen 2019 planlegges nå.

Vi nærmer oss den 47. sesongen med turorientering på Toten. Samtidig er det nå 50 år siden det ble satt i gang familieorientering, som ble forløperen for Toten-trimmen. Dette markerer vi ved at både kartet og de 13 postene i opplegget fra 1969 er en del av årets opplegg.

Sesongåpningen har vi planlagt til søndag 5. mai på Stenberg, kl. 12-15.

Tur-o-konvoluttene er til salgs på følgende steder i slutten av uka før 5. mai:

-    Toten Libris, Lena (kontanter + Vipps)

-    Toresen Sport, Lena (kontanter)

-    Skreia  Sport og Spill (kontanter)

Vi fortsetter med totalt 70 poster, fordelt på kartene Stenberg, Engsmarka, Torsæterkampen, Langsætra og Myrsjøen, og opplegget fra 1969 som dekker området fra Torsætra og terrenget i sør/sørøst. På 3 av kartene blir det lagt 5 lett tilgjengelige poster.

 

OL Toten-Troll sin hjemmeside www.toten-troll.no

Her finner du info som ikke står her på turorientering.no. Først og fremst noe om Merker og plaketter, Historikk om Toten-trimmen, noe Statistikk og en Adelskalender.

 

Stolpejakten

Vi fortsetter suksessen fra de siste årene med Stolpejakten. Dette er enda en mulighet til å ta seg fram ved hjelp av kart, og er et fint supplement til Toten-trimmen. Se egen kartbrosjyre som legges i alle postkasser og på utvalgte steder i kommunen.

 

Hilsen Trimkomiteen i OL Toten-Troll