Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

OL Toten-Troll (Østre Toten)

OL Toten-Troll (Østre Toten) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne OL Toten-Troll (Østre Toten) på e-post ola.brox@gmail.com for å opplyse om dette.

Toten-trimmen 2019 planlegges nå.

Vi nærmer oss den 47. sesongen med turorientering på Toten. Samtidig er det nå 50 år siden det ble satt i gang familieorientering, som ble forløperen for Toten-trimmen. Dette markerer vi ved at både kartet og de 13 postene i opplegget fra 1969 er en del av årets opplegg.

Sesongåpningen har vi planlagt til søndag 5. mai på Stenberg, kl. 12-15.

Tur-o-konvoluttene er til salgs på de vanlige salgsstedene i slutten av den uka.

Vi fortsetter med totalt 70 poster, fordelt på kartene Stenberg, Engsmarka, Torsæterkampen, Langsætra og Myrsjøen, og opplegget fra 1969 som dekker området fra Torsætra og terrenget i sør/sørøst. På 3 av kartene blir det lagt 5 lett tilgjengelige poster.

 

OL Toten-Troll sin hjemmeside www.toten-troll.no

Her finner du info som ikke står her på turorientering.no. Først og fremst noe om Merker og plaketter, Historikk om Toten-trimmen, noe Statistikk og en Adelskalender.

 

Stolpejakten

Vi fortsetter suksessen fra de siste årene med Stolpejakten. Dette er enda en mulighet til å ta seg fram ved hjelp av kart, og er et fint supplement til Toten-trimmen. Se egen kartbrosjyre som legges i alle postkasser og på utvalgte steder i kommunen.

 

Hilsen Trimkomiteen i OL Toten-Troll