Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Kaffeposten

På søndag er det kaffepost, post nr. 71.
Denne posten er ute bare denne dagen.
Derfor er det feil når noen allerede har registrert denne posten. Vi ser nå at vi ikke må bruke koder om igjen på samme post. Men det vil alltid være en mulighet til å skaffe seg riktige koder uten selv å ha besøkt postene – også når vi endrer kodene.
Vi regner jo med at alle som deltar i Toten-trimmen gjør det for turenes skyld. Men det er klart at det også ligger en liten konkurranse i dette. Vil tro at alle som registrerer på nett, også er en tur innom Poenglister for å se hvordan en selv ligger an.
Men det forutsetter selvsagt at ingen får registrert poster uten å ha vært der. Derfor vil vi gjøre at denne muligheten ikke blir så lett neste år.
En annen ting er at posten på turorientering.no ser ut til å være ute i hele perioden. Der ser vi at vi må registrere denne som en egen “tur” – som kun varer én dag (eller riktigere – 3 timer i løpet av én dag).
All honnør til Per Lillevold som virkelig har brukt mange timer i terrenget rundt årets kaffepost. Synd at han fikk en bomtur pga. usikkerheten rundt dette med kaffeposten.

Vel møtt til årets kaffepost på søndag!

Ola Brox

Skrevet av Ola Brox