Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Mr Toten-trimmen

På kaffeposten hadde vi også besøk av Kjell Torstein Owren. Han er den eneste som har deltatt i alle sesonger siden starten i 1973. I tillegg deltok han de to prøvesesongene i 1969 og 1970. (I 1971 og 1972 var det ikke noe opplegg).
Og ikke nok med det – han har alle år gått til alle postene ! En virkelig stor prestasjon!

Postene 66 og 67 på Flyplassen

I dag ble det satt ut 5 poster på Flyplassen. Resten blir satt ut på tirsdag.
2 av postene ble mer krevende enn vi tenkte. Men det er for sent å rette på det nå. Får heller komme med litt info om disse postene.
Til post 66 lønner det seg å gå sørover langs vegetasjonsgrensen – til hjørnet på gjerdet. Da skal postdetaljen (kolle) være grei å finne. Men det kan være litt krevende å komme over gjerdet på vei til det åpne området, siden det er et bord øverst på gjerdet. Vær forsiktig så du ikke tråkker ned gjerdet.
Post 67 ser grei ut på kartet, men myra rundt kollen/høydepunktet er veldig våt. Vil du gå tørrskodd, må du nok bruke støvler!

Toten-trimmen 2013

I dag har det vært sesongåpning i praktfullt vårvær, tross litt vind. Mange var innom på vei til eller fra de 5 postene som ligger i Lena.
Trimkomiteen ønsker alle en riktig god tur-o-sesong, med mange fine turer!

Sesongåpning til helga

Det er fortsatt litt snø rundt Stenberg, men fullt mulig å komme seg fram i terrenget.
Med noen dagers vårvarme forsvinner resten – inkludert is på tjernet.