Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Torsætra fullført

Jeg legger ved mitt kart som viser både egen innplotting av punkter (grønn sirkel) og postens virkelige plassering. Seks punkter ble målt ut fra vegkrysset ved Torsætra, og de ble over 100 m feil, dårligst var post 55 (rød pil), som ble nesten 200 m feil. Forklaringen på feilen kommer nedenfor, oppdaget i skrivende stund, og man burde nesten ikke fortelle om slikt :(

OBS! Jeg trodde alle orienteringskartene var 1:10000, mens Torsætra er 1:12500, en vrang målestokk, da falt plutselig alle brikkene på plass. :) :) Det var egentlig litt sent å oppdage det nå, men jeg har da likevel funnet alle postene!! Regel nr. 1: Sjekk målestokken på kartet, før du starter turen, ikke etterpå!!!!

Det mest utfordrende, utenom sti, var post 55 og post 58, og på tur vekk fra 58 fant jeg en gulmerket sti, ikke brukt og ikke vedlikeholdt merking, mens post 48 var man jo litt spent på all den tid den er omtalt her som “krevende”. Det ville den nok vært for meg også om det ikke hadde vært for …. Tett skog, bratt lende, feil målestokk, utgangspunktet kunne ikke vært verre.