Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen – Post – 39

Bygdeborgen

Jeg grudde meg til å begynne på Bygdeborgen-kartet, og det var med rette. Uten å være kjent kjørte jeg et stykke opp i Nyhussætervegen, til den store svingen, og trasket avgårde. Men jeg kunne nok hatt nytte av å vite om stiene, jeg hadde funnet tre-fire poster før jeg fant ut at det også går en blåmerket sti gjennom området. Men virkelig vanskelig fikk jeg det da jeg ville bushe rett fra post 40 til post 39, Kollen var jo selve Bygdeborgen, og på den side jeg ville gå rundt Vetlfiskelausen var det den reneste mini-canyon. Men jeg kom meg rundt, og opplevde både turorienteringspost opg geocache i strålende solskinn på en 1. september. En flott opplevelse, selv om jeg ikke greide alle turpostene denne dagen. Men sauene liker jeg ikke, de lagde bulk i bildøra mi! Jeg hadde visst for blank bil!

Jeg prøvde å sikte meg fra post 39 til post 38, det var bare 50 meter dit, horisontale meter, men terrenget var loddrett. Umulig å ta seg fram der, ikke noe rart at totningene bygde bygdeborgen sin her.