Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Postene på Flyplass-kartet ble tatt inn for tidlig

Opplegget er et samarbeid med Gjø-Vard OL og Raufoss IL. I Gjø-Vard, som hadde ansvaret for årets poster, var sluttdatoen satt til 25. sept. Dermed ble postene tatt inn tidligere enn vi hadde annonsert.
Dersom noen av våre deltakere har prøvd å finne poster etter denne datoen, og ikke funnet noe, kan dere ta kontakt med meg og si hvilke poster dere har vært innom, så skal det godkjennes.
Beklager problemet dette har kunnet føre til for noen av dere.

Skrevet av Ola Brox

Viktig melding til alle som deltar i Toten-trimmen

Toten-trimmen er nå godt i gang – og alle postene skal være ute til 1. juni.
Mange har allerede hatt flere fine turer.
nede i bygda. Disse skogsområdene ligger gjerne slik til at det er gårder med jorder og bebyggelse tett inntil.
Derfor minner vi om tur-o-deltakerne viser hensyn og ferdes slik at de som bor der, ikke sjeneres.
Spesielt gjelder dette bilkjøring og parkering. Privat veg skal respekteres. Dette kan jo føre til at du må gå noe lenger,- men det er vel turen til fots som er det viktigste?!
Nytt område for mange er Engsmarka, – mellom Helgestadfeltet og Rossgutua. Her er det flere private veger som går inn mot skogen. Det kan også være gjerder som må passeres.
Sett fra deg bilen (lovlig) og bruk beina. Finn passeringspunkter i gjerdet som ikke er til skade. Det er også planter og annen vegetasjon som du ikke bare tråkker ned, men lar bli fine opplevelser både for deg og de som kommer etter.
Håper dere får mange fine turer på jakt etter nye tur-o-poster i sommer.