Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Sisselrotkampen - sommerens to fineste dager

(17. og 18. august) Sisselrotkampen har jeg forskjellige opplevelser fra, i fjor hoppet jeg over en bekk, fikk en strekk i høyre akillesen som jeg slet med hele høsten, men nå har jeg trent det bort igjen. Jammen måtte jeg over den samme bekken igjen i år, men nå tok jeg det pent! Bratt opp lia, og det er vel det som kan sies om terrenget her, der er bratt, både oppover og nedover. Jeg tok seks poster denne dagen, og med en god rast ved samme rasteplass som i fjor, fine benker nord for S. Huetjern. Og det planlegges visst for mye rasting her, ei lita bu full av vedsekker for framtidig behov!

S. Huetjern er et flott vann med mange vannplanter i nordre enden, virkelig et fint syn, men blomstringen er ikke på det fineste enda.

Andre dagen parkerte jeg ved første oppkjøring til hyttefeltene, rett ned for post 69. Dette ble nok en av de lengste turene mine, for etter å ha gått runden helt opp til post 61, ruslet jeg bort til Langsetra og registrerte koordinatene for kaffeposten i tilfelle jeg ikke kunne komme dit, og beviset på at jeg har vært der legges ved her i JPG-format. Men nå ser det ut til å bli fint vær, så da tar jeg nok en tur til kaffeposten. Fra Langsetra bushet jeg rett ned til post 56, med Lars Monsen-rast der (en bekk, en primus, og en pose “rett i koppen”). Det ble en lang mars langs bilveien tilbake til bilen, men når akillesen nå er helt i orden er det ingen sak! De eneste levende vesener jeg kunne finne på turen var sauer ved Korsbekken (den første dagen) som absolutt ville bli fotografert og klappet på. Takk for følget!