Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Mur i Engsmarka

Den muren med stålkonstruksjoner bak er rester fra skytebanens blinker på 600 meteren! Den ligger jo fint i forlengelsen av 300 meteren – om vi ser på Engsmarkakartet. Men av kartet kan det også se ut til at den står litt på skrå. Enten gjør den det – eller så må det ha blitt en liten forskyvning på kartet. Jeg vil hest tro det første. Men det som er sikkert, er at det er ei god stund siden denne banen var i bruk – om vi ser på skauen mellom denne muren og skytebanen!

Skrevet av Ola Brox

Takk for alle tilbakemeldinger

Rett skal være rett. Det er flere enn Per Lillevold som har skrevet tilbakemeldinger, ikke her på turbloggen, men på de enkelte oppleggene. Takk for mange hyggelige tilbakemeldinger. Det varmer oss som arrangerer Toten-trimmen at opplegget faller i smak – og at det hjelper en til å komme ut i flott terreng, også med god utsikt noen steder, selv om terrenget enkelte steder også kan være krevende og bratt. Det gir god trening/utfordring.
For å lese turanmeldelsene; gå inn på Turer i menyen til venstre, klikk på den enkelte turen og så på Anmeldelser. Her kan du også selv legge til nye turanmeldelser.

Skrevet av Ola Brox

Kompass mistet

Én av deltakerne i årets tur-orientering har mistet et kompass på vei opp mot post 69 på Sisselrotkampen. Dersom noen finner kompasset, kan det leveres meg eller en annen i komiteen.

Skrevet av Ola Brox

Takk til Per Lillevold

Fra komiteen vil jeg takke Per. Han bor på Gjøvik, men har blitt en av våre mest aktive tur-orienterere på Toten. Og han gir seg ikke før postene er registrert. Og så har han skrevet mange leseverdige innlegg her på bloggen, ledsaget av flotte bilder! Mange takk. Håper andre også kan delta på bloggen med korte eller lengre innlegg – gjerne med bilder.

Skrevet av Ola Brox