Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Holokampen

Holokampen, kart fra Toten-Troll, ga meg fine opplevelser og vonde knær. Å ta seg ned igjen langs stien fra selve Holokampen og ned til parkeringen gjør ikke godt i knærne når de er litt slitne! Men når en valgte ruter slik at en må ta denne bratta ned flere ganger kan en jo ikke skylde på andre enn seg selv. En trivelig rasteplass med flere årganger av loggbøker laget av type 7. sans dagbøker fant jeg også langs stien nordfra opp mot post 40. Det må vel være det som er indikert med et kryss på kartet. Der fant jeg også en målestav på over 2 meter med centimeterinndeling, hva i all verden gjorde den der? Kan det være noe som er satt ned for å avlese snødybden om vinteren?? På myra innenfor post 40 møter en også grensemarkering for nasjonalparken rundt Torsæterkampen.

Et artig gjensyn:
Den 11. juli 2013 gikk jeg kartet Oksbakken, og passerte en vrakhaug som jeg tok bilde av (bildet er hentet fra bloggen 2013), og skrev da følgende til bildet: “Denne konstruksjonen har ikke tålt vinteren, kanskje kartet må endres til “ruin”?”. I år er dette post 43 på kartet Holokampen, og beskrivelsen er “43. Ruin”. På min Garminsporing ved siden av er ruinen avmerket, den passerte jeg altså på jakt etter post 37-stein i 2013.