Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Tynset IF

sesongen er avsluttet

TURORIENTERING 2021

Prøv appen Turorientering og registrer postene med QR koder.

Du kan gå inn på www.turorientering.no og registrere deg der.

Kjøp/hent tur-o-konvolutter med kart og klippekort på Circle K og Alvdal Tynset Sport.

Grønne turer er et gratis tilbud og passer for sykkel, gående, rullestoler. 20 poster er satt ut i Tynset sentrum og Haverslia boligfelt. Grønne turer har en G foran nummeret- f.eks. Post 1 står som G01 og koden står under. Postene teller med i sammendraget for supertrimmer.

Blå poster er også Barnas turorientering. Alle som er 12 år og yngre og som tar disse blir premiert på vår avslutningskveld. 15 poster finnes på det åpne, fine terrenget på Ripan, fra Tronsenteret og nordover. Hvis du noterer koder så gjør vi oppmerksom på at noen av kodene er like. De er automatisk generert så de endret vi ikke.

20 røde poster er også på Ripankartet. Disse er litt mer krevende og er satt ut i området fra Auma og opp mot Riptjønna. Start gjerne fra grustaket på Auma og ta turen på Aumaeggene. Vær oppmerksom på at det kan ha blitt noen nye sykkelstier som ikke er på kartet

10 svarte poster finnes på Ripan Sør på Tylldalsjølen mot Tronsvangan. - Fine områder under Tronfjellet. 5 fjell-o-poster på Åsan. Flere muligheter for å kjøre inn i området fra Rv.3. Bomvei. Kan gjerne kombineres med sykkel-o (for de spreke).

Blå, røde og svarte poster -til sammen 50 poster selges som tur-o-pakke i butikken. Det er mulighet for å kjøpe blå poster/Barnas tur-o separat. På nettet selges alle kartene enkeltvis.

Sykkelorienteringen er 15 poster er fra Tynsetbygda og rundt om de fine setertraktene på Åsan. De er merket med en S først. Post 1 står som S01.

Skiorientering: 15 poster telles med i sammendraget for supertrim. Den er avsluttet for i år.

Alle poster teller ett poeng og de som har samlet minst 75 poeng er med på trekningen om å bli årets supertrimmer. Du kan også delta på kveldsløpene til o- gruppa og samle poeng der. 5 poeng pr. løp og max 20 poeng. Det trekkes også premier for grønne poster, blå poster, turpakke, sykkel og ski -orientering på avslutningskvelden. De som ønker å kjøpe merker kan få gjort det da. Postene står ute t.o.m. 19. september

Klippekort som skal registreres leveres til Sigrid- Aumliveien 24, innen 1. oktober. Mangler på poster som ikke kan repareres på stedet meldes tlf. 98424352. Vi øsker alle en fin tur-o-sesong 2021!

Følg også med på tynsetidrett.no og facebooksida vår: Tynset IF orientering

Hilsen trimutvalget i orienteringsgruppa. Idar Nybø, Kristen Bay og Sigrid Kalbækken