Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Valnesfjord IL (Fauske)

Valnesfjord IL (Fauske) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Valnesfjord IL (Fauske) på e-post gu-rabb@online.no for å opplyse om dette.

Velkommen til Valnesfjord ILs sider på turorientering.no. Her finner du info om hva turorientering er og oppdatert info om årets opplegg og poster.

Årets turorienteringspose er nå i salg på hos Søstrene Suse AS (tidl. Strømsneskiosken). Prisen er 120 kr og 30 kr for ekstra klippekort. Løp og kjøp!

Turorientering er jakt på poster i skogen ved hjelp av kart og kompass, når du vil og i ditt tempo. Postene er plassert i flere runder med variert vanskegrad på forskjellige kart rundt i bygda. I tur-o-posen får du tre kart med alle 40 postene, et klippekort som du tar med for å "klippe" med en uthengt tang på hver post, og et infoskriv. Når sesongen er over kan du registrere deltakelsen ved å sende inn klippekortet og få gull-, sølv- eller bronsemerke om du har tatt fler enn henholdsvis 30, 20 og 10 poster. Mer info og forklaring finner du her.

Har du spørsmål om turorienteringa, ønsker du å lære å orientere eller er det noe annet o-gruppa kan hjelpe deg med? Ta kontakt på e-post (adresse til høyre) eller på telefon 75 64 11 46.

Gunnar Rabben, tur-o-ansvarlig Valnesfjord IL Orientering.