Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Varegg (Bergen)

sesongen er avsluttet

Velkommen til Varegg sin turorientering på Haukås 2020

"Tur-orientering er en fin aktivitet det er mulig å holde på med, selv i disse korona-tider. Tur-orientering kan utøves alene eller sammen med venner og familie. Ofte får turene deg til områder utenfor de mest trafikkerte områdene i turterrenget vårt. Det er en fin måte å bli kjent med nye områder på. Kjøper du kart på turorientering.no, kan du bruke kartene digitalt, ved å benytte appen, turorientering.

Varegg orientering er en aktiv Bergensklubb, med barn, familie og bredde som hovedfokus. Her er alle som vil prøve seg på orientering velkommen. Vi har også treningsmiljø for løpere som trener og konkurrerer aktivt. Vår base er Sandviken, i Badstuen klubbhus i Mulen. Har du lyst å prøve mer enn turorientering? Da finner du mer info på vår hjemmeside: Varegg.no

Vi har turer som kan kjøpes og lastes ned direkte fra internett.

Alle kan nå registrere kodene sine på nett. Dette gjelder selv om du ikke har eget kontrollkort og det gjelder alle familiemedlemmer som har vært med å oppsøke postene. 

Prøv gjerne ut andre klubber sin turorientering også. Vi er heldige å ha mange flotte områder rundt Bergen.

Vi ønsker deg mange fine turer på leting etter årets tur-o-poster. Og skriv gjerne litt om turene dine i turbloggen.

Har du spørsmål til postene/ plasseringen, tar du kontakt med Vyacheslav Mukhidinov : Mail: sl_muxa@yahoo.com