Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Vegårshei IL

sesongen er avsluttet

Vegårshei IL er et fleridrettslag, med et variert tilbud til alle aldersgrupper. Lagets hjemmeside er www.heia-heia.no

Orientering er ett av tilbudene i idrettslaget, og gruppa har ulike aktiviteter. Tur-orientering er en av de, og dette har vært tilbudt i svært mange år. 

 

Tur-orientering i 2020

  • Myra, 12 poster i perioden 23.3.-15.4.2020 (avsluttet)
  • Takserås, 21 poster i perioden 3.4.-31.5.2020
  • Råsfjell, 8 poster i perioden 20.4.-31.8.2020
  • Gjerstjenn, 9 poster i perioden 20.4.-31.8.2020

Det er ikke klippetenger på postene, men alle er merket med en bokstav eller en tallkode. Denne må tur-o-deltakeren selv notere seg, det er dette som er "klippet" på posten. Alle som leverer registreringskort eller registrerer sine "klipp" på turorientering.no er med i trekningen om en premie. Det samme gjelder de som leverer pr. SMS eller e-post. Jo flere poster en har vært på, jo flere "lodd" får en i lotteriet. 

Kart og registreringskort kan lastes ned her fra turorientering.no eller skrives ut fra idrettslagets hjemmeside www.heia-heia.no. Hvis det er noen som ikke har anledning til å skrive ut selv kan vi hjelpe til. Send i så fall en e-post til o-gruppa@heia-heia.no

Orienteringsgruppa ønsker å bidra til gode utendørs aktivitetstilbud for alle i tiden der hele verden er preget av koronavirus.Tur-orienteringen i 2020 er derfor gratis.

Orienteringsgruppa håper mange benytter seg av muligheten til fine turer i skog og mark. Ta hensyn til andre, både mennesker og dyr. Husk at vi alle har ansvar for å hindre spredning av koronavirus. Følge myndighetenes retningslinjer og råd, deriblant med å holde avstand og ikke oppholde seg i store grupper.

Tur-orienteringsopplegget har fått støtte fra Norsk Friluftsliv og Miljødirektoratet.

God tur!

------

15.9.2020: Veldig mange benyttet seg av tilbudet om å finne tur-orienteringsposter i 2020. Det satte vi veldig pris på! Alle som har registrert sine postbesøk på turorientering.no eller levert klippekort på papir har vært med i trekningen av premier. Vinnerne ble Oddvar Kristensen, Isak Myre og Vilde Ramsdal Ettestøl.

I 2021 blir det nye muligheter for å finne tur-orienteringsposter på Vegårshei. Velkommen tilbake da!