Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Vegårshei IL

sesongen er avsluttet

Tur-orienteringssesongen for 2021 er avsluttet, en sesong med god deltakelse. VI ser på deltakerne at det også er mange utenbygds som har besøkt poster på Vegårshei, det er veldig hyggelig! Vinnerne av uttrekkspremiene ble Marit Lauve, Tomine Flaten og Ingrid Bjørnstad Nærestad.

Velkommen til tur-orientering i 2022!

14.9.2021 Vegårshei IL, orienteringsgruppa

- - - - - -

Vegårshei IL er et fleridrettslag, med et variert tilbud til alle aldersgrupper. Lagets hjemmeside er www.heia-heia.no

Orientering er ett av tilbudene i idrettslaget, og gruppa har ulike aktiviteter. Tur-orientering er en av de, og dette har vært tilbudt i svært mange år. 

Nye tur-orienteringsposter er klare for besøk i 2021:

  • Myra-området (1. april-5. september 2021)
  • Hommelsgårdkartet (2. april-2. august 2021)

Kart og mer informasjon kan lastes ned her på turorientering.no eller på idrettslagets hjemmeside heia-heia.no. 

Postbesøk kan registreres på turorientering.no eller i appen "Turorientering". Den kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play. I appen kan postbesøk registreres ved skanning av QR-kode som er på postene, eller ved registrering av bokstavkoden posten er merket med. Dersom en skal registrere postbesøk på turorientering.no er det bokstavkoden som må benyttes. Dersom elektronisk registrering blir vanskelig kan bokstavkoden skrives ned på kartet eller info-arket, ta så bilde av dette og send til tlf. 41 41 44 83.

Alle som registrerer sine postbesøk er med i trekningen om en premie. Jo flere poster en har vært på, jo flere "lodd" får en i lotteriet. 

Orienteringsgruppa ønsker å bidra til gode utendørs aktivitetstilbud i en tid med strenge smittevernstiltak.Tur-orienteringen er derfor gratis. Har du lyst til å støtte opp om idrettslaget og bli medlem kan du sende en mail til o-gruppa@heia-heia.no

Orienteringsgruppa håper mange benytter seg av muligheten til fine turer i skog og mark. Ta hensyn til andre, både mennesker og dyr. Husk at vi alle har ansvar for å hindre spredning av koronavirus. Følg myndighetenes retningslinjer og råd, deriblant med å holde avstand og ikke oppholde seg i store grupper.

Vi vil også reklamere for tur-orientering i Gjerstad. Gjerstad IL er ikke registrert på turorientering.no, men kart kan skrives ut fra idrettslagets hjemmeside (gjerstad-idrettslag.no).

God tur!

 

22.3.2021: Tur-orienteringen i lysløypeområdet er avsluttet, og Torhild Gregersen ble den heldige vinner av en uttrekkspremie. Hun får en overraskelse etter hvert.