Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Vegårshei IL

sesongen er i gang

Vegårshei IL er et fleridrettslag, med et variert tilbud til alle aldersgrupper. Lagets hjemmeside er www.heia-heia.no

Orientering er ett av tilbudene i idrettslaget, og gruppa har ulike aktiviteter. Tur-orientering er en av de, og dette har vært tilbudt i svært mange år. 

Fra 24.12.2020 til 15.3.2021 henger det ute 10 tur-orienteringsposter i lysløypeområdet ved skolen. Kartet er hentet fra nettstedet mapant.no. Postene kan oppsøkes både på barmark og med ski på beina når snøen kommer. Senere i 2021 henges det ut flere poster andre steder i kommunen.

Det er ikke klippetenger på postene, men alle er merket med en bokstav eller en tallkode. Denne må tur-o-deltakeren selv notere seg, det er dette som er "klippet" på posten. Vi ønsker primært at alle registrerer sine postbesøk på turorientering.no, men registreringskort kan også leveres på o-gruppa@heia-heia.no eller tlf. 41 41 44 83. Alle som registrerer sine postbesøk er med i trekningen om en premie. Jo flere poster en har vært på, jo flere "lodd" får en i lotteriet. 

Kart og registreringskort kan lastes ned her fra turorientering.no eller skrives ut fra idrettslagets hjemmeside www.heia-heia.no. Hvis det er noen som ikke har anledning til å skrive ut selv kan vi hjelpe til. Send i så fall en e-post til o-gruppa@heia-heia.no

Orienteringsgruppa ønsker å bidra til gode utendørs aktivitetstilbud for alle i tiden der hele verden er preget av koronavirus.Tur-orienteringen i lysløypeområdet vinteren 2021 er derfor gratis.

Orienteringsgruppa håper mange benytter seg av muligheten til fine turer i skog og mark. Ta hensyn til andre, både mennesker og dyr. Husk at vi alle har ansvar for å hindre spredning av koronavirus. Følge myndighetenes retningslinjer og råd, deriblant med å holde avstand og ikke oppholde seg i store grupper.

God tur!