Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Gjerstjenn

turen er åpen
Kartside for Gjerstjenn
Forhåndsvisning av kartside du får ved nedlasting av turen.

Postene på turen i Gjerstjennområdet  er enkle å finne. En kan stort sett gå på stier og veier mellom postene. 

Postene som hører til denne turen er merket med bokstaven G foran postnummeret i postoversikten her på turorientering.no. Til de som lurer, det stemmer at det ikke er noen post nummer åtte! I postoversikten her på turorientering.no er det også en post nummer 0. Den skal en ikke bry seg om, det er tekniske årsaker til at den er ført opp.

Etter at kartet ble lagd er det bygd to hus til mellom Øytjenn og 10. post. Det er i tillegg hogd mye i området vinter/vår 2020. Hogstfeltene er ikke tegnet inn på kartet, men det bør være greit å finne fram likevel.

Kart og registreringskort er kun tilgjengelig på nettet, på turorientering.no og idrettslagets hjemmeside www.heia-heia.no

Det er ikke klippetenger på postene, men de er merket med en bokstavkode. Noter deg den, den skal brukes som «klipp».

Vi oppfordrer alle til å registrere sine postbesøk («klippe») på turorientering.no. Dette kan gjøres mens en er i skogen eller når en er kommet hjem. På idretts­lagets hjemmeside ligger det en enkel veiledning for hvordan en kan registrere postbesøka på turorientering.no. Se under overskriften turorientering.no. Hvis ikke dette passer for deg kan du ta et bilde av registreringskortet og sende det til 41 41 44 83.

De som registrerer sine postbesøk på en av disse stedene er med i trekningen av en premie. Hver post du har oppsøkt gir ett «lodd». Jo flere poster du har vært på, jo større er altså vinnersjansen!

Hver tur-orienterer må følge myndighetenes pålegg knyttet til smittevern, og husk alles plikt til å unngå smittespredning.

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Gjerstjenn enda.