Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Råsfjell

turen er åpen
Kartside for Råsfjell
Forhåndsvisning av kartside du får ved nedlasting av turen.

Postene på turen i området mellom Råsfjell, Ljøstad og Kroken er enkle å finne. En kan stort sett gå på stier mellom postene. På toppen av Råsfjell er det fin utsikt over Myra. 

Postene som hører til denne turen er merket med bokstaven R foran postnummeret i postoversikten her på turorientering.no. Som følge av tekniske forhold med turorientering.no er det i postoversikten ført opp post 0 og post 00. De skal en ikke bry seg om.

Kart og registreringskort er kun tilgjengelig på nettet, på turorientering.no og idrettslagets hjemmeside www.heia-heia.no

Det er ikke klippetenger på postene, men de er merket med en bokstavkode. Noter deg den, den skal brukes som «klipp».

Vi oppfordrer alle til å registrere sine postbesøk («klippe») på turorientering.no. Dette kan gjøres mens en er i skogen eller når en er kommet hjem. På idretts­lagets hjemmeside ligger det en enkel veiledning for hvordan en kan registrere postbesøka på turorientering.no. Se under overskriften turorientering.no. Hvis ikke dette passer for deg kan du ta et bilde av registreringskortet og sende det til 41 41 44 83.

De som registrerer sine postbesøk på en av disse stedene er med i trekningen av en premie. Hver post du har oppsøkt gir ett «lodd». Jo flere poster du har vært på, jo større er altså vinnersjansen!

Hver tur-orienterer må følge myndighetenes pålegg knyttet til smittevern, og husk alles plikt til å unngå smittespredning.

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Råsfjell enda.