Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Verdal Orienteringsklubb

sesongen er avsluttet

Verdal Orienteringsklubb ønsker deg velkommen til sin 51. sesong med turorientering.

Som alle nå vet, så er det fremdeles restriksjoner angående korona smittefare i alle slags idretter. Vi som arrangør av tur-orientering, må også forholde oss til den informasjonen vi mottar fra helsemyndighetene og Norges orienteringsforbunds styrets anbefalinger. Nærmere informasjon finnes i informasjonsbrosjyren som ligger i tur-o-konvolutten

Turorientering er et mosjonstilbud til alle som liker turer i skog og mark. Dette er en aktivitet uten tidtaking, uten fastsatt start og mål, og uten faste turdager. Postene står ute hele sesongen og kan tas når du vil, i den rekkefølge du ønsker og i det tempo som passer for deg. 

Det skal være stygglett å klare bronsemerket. Kravene til sølvmerket er også lett match, mens gullmerket krever både litt orienteringsferdigheter og innsats, men oppnåelig for de fleste som klarer å prioritere nok tid i skogen. Å klare alle postene skal være ei utfordring!

I år har vi 80 poster i områdene Ørin, Volhaugen, Marka Leksdal, Garnesmarka og fjellposter i området Vera.

Også i år har vi poster som er tilgjengelig for funksjonshemmede. Dette gjelder grønn tur med 3 poster på Ørinkartet, 5 poster oppi Marka og 4 poster på Volhaugen, samtt  Tur for alle (eget hefte) og postene 1 til 3 på Trones. Hvis du angir å ha nedsatt funksjonsevne, gir vi 3 poeng for hver post det kvitteres for.

Tur-o på nett gjør det mulig å kvittere på postene, komme med innlegg og bilder, samt ha oversikt over egne (og andres) klipp. Dette er et tillegg til det ordinære klippekortet i konvolutten. Oppfordrer alle til å dele sine turopplevelser og bilder!

Også i år har vi "turer" som kan lastes ned. Dette er utvalgte poster fra vårt ordinære tur-o-tilbud (dvs. de som kjøper konvolutten har allerede disse postene i sin pakke). Turene er gradert etter vanskelighetsgrad.

Årets sesong starter 2.mai. På gunn av koronapandemien, vil det i år ikke være noen felles oppstartstidspunkt. 

Salg av tur-o-konvolutter med kart, klippekort og informasjon  starter i løpet av uke 17.  Konvoluttene kan kjøpes på sportsforretningene i Verdal, Scandic hotell Stiklestad og hos tur-o-kommiteens medlemmer.