Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Verdal Orienteringsklubb

sesongen er avsluttet

Verdal Orienteringsklubb ønsker deg velkommen til sin 49. sesong med turorientering.

Turorientering er et mosjonstilbud til alle som liker turer i skog og mark. Dette er en aktivitet uten tidtaking, uten fastsatt start og mål, og uten faste turdager. Postene står ute hele sesongen og kan tas når du vil, i den rekkefølge du ønsker og i det tempo som passer for deg. 

Det skal være stygglett å klare bronsemerket. Kravene til sølvmerket er også lett match, mens gullmerket krever både litt orienteringsferdigheter og innsats, men oppnåelig for de fleste som klarer å prioritere nok tid i skogen. Å klare alle postene skal være ei utfordring!

Tur-o-konvolutter med kart, klippekort og informasjon er å få kjøpt i sportsbutikkene i Verdal og hos tur-o-komitéens medlemmer. I år har vi 80 poster i områdene Blommen, Volhaugen, Leirsjøen, Marka (Leksdal) og fjellposter i området Spjeldberget (Sul).

Nytt av året er Tur for alle. Dette er et samarbeid med Verdal kommune og Verdal helsesportlag. Det er satt ut 20 trimkasser i sentrumsnært område. Dette tilbudet + de 5 første postene i Blommen har universell framkommelighet; dvs personer med funksjonsnedsettelse kan nå disse, og får 3 poeng for hver post /trimkasse de besøker. Tilbudet kan lastes ned som en turpakke.

Tur-o på nett gjør det mulig å kvittere på postene, komme med innlegg og bilder, samt ha oversikt over egne (og andres) klipp. Dette er et tillegg til det ordinære klippekortet i konvolutten. Oppfordrer alle til å dele sine turopplevelser og bilder!

Også i år har vi "turer" som kan lastes ned. Dette er utvalgte poster fra vårt ordinære tur-o-tilbud (dvs. de som kjøper konvolutten har allerede disse postene i sin pakke). Turene er gradert etter vanskelighetsgrad.

Flere poster er lagt til kulturminner. 

Årets sesong starter 4.mai. Mellom kl.15-17 serverer vi kaffe, saft og kaker Ved Blommen skisenter. Salg av tur-o-konvolutter. Vi gir instruksjon, gode råd og tips til de som trenger det.