Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Wing OK (Trondheim)

Wing OK (Trondheim) har ingen aktiv sesong med info enda. Kontakt gjerne Wing OK (Trondheim) på e-post jon.vindal@consto.no for å opplyse om dette.

 Velkommen til Wings turorientering i Strindamarka 2019.

Wing er en levende klubb som har aktive medlemmer i alle aldersgrupper. Med base i Strindamarka (på Tømmerholt) arbeider vi sammen for at folk skal utøve o- idretten på sitt nivå i et utviklende og sosialt miljø.

Vi har turer som kan kjøpes og lastes ned direkte fra internett, i tillegg til de tradisjonelle turo-konvoluttene som kan kjøpes i butikken.

Pris pr konvolutt er kr. 300,- Ønsker du å få konvolutten tilsendt koster den kr. 400,- (Dette inkluderer porto og administrasjon)

Vi arrangerer turorientering for 49. gang. I fjor solgte vi ca 392 tur-o konvolutter i butikk, vi ser at et større andel av salget foregår over nett.

Årets opplegg er det samme som tidligere år. Vi har også et eget opplegg for nybegynnere, kaldt grønne turer (dette er også fint for barn) som er tigjengelig i nettportalen.

Trenger du o-utstyr (terrengsko, kompass, klær) til turen? Ta turen til OFFTRACK AS i vegamot, se offtrack.no Besøk nettbutikken her: webshop.offtrack.no

*
Alle kan nå registrere kodene sine på nett. Dette gjelder selv om du ikke har eget kontrollkort og det gjelder alle familiemedlemmer som har vært med å oppsøke postene. 

 

De som kjøper turorientering på nett og ønsker å få premier, kan sende meg en mail om hvilken premie de ønsker.

OBS: For å få merke ved sesongslutt må vi fortsatt be deg sende inn kontrollkort i original, dette gjelder kun for de som kjøper komplett konvolutt i butikk og som har motatt orignalt kontollkort.

Vi ønsker deg mange fine turer på leting etter årets tur-o-poster. Og skriv gjerne litt om turene dine i turbloggen.

Har du spørsmål til postene/ plasseringen, tar du kontakt med Jon Vindal: jon-vindal@ntebb.no

Informasjon om klubbaktiviteter og hva vi holder på med i Wing Orienteringsklubb finner du ellers på hjemmesiden vår: wingok.no