Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Wing OK (Trondheim)

sesongen er avsluttet

 Velkommen til Wings turorientering i Strindamarka 2018.

Wing er en levende klubb som har aktive medlemmer i alle aldersgrupper. Med base i Strindamarka (på Tømmerholt) arbeider vi sammen for at folk skal utøve o- idretten på sitt nivå i et utviklende og sosialt miljø.

Vi har turer som kan kjøpes og lastes ned direkte fra internett, i tillegg til de tradisjonelle turo-konvoluttene som kan kjøpes i butikken.

Vi arrangerer turorientering for 48. gang. I fjor solgte vi ca 380 tur-o konvolutter i butikk, vi ser at et større andel av salget foregår over nett.

Årets opplegg er det samme som tidligere år. Vi har også et eget opplegg for nybegynnere, kaldt grønne turer (dette er også fint for barn) som er tigjengelig i nettportalen.

Trenger du o-utstyr (terrengsko, kompass, klær) til turen? Ta turen til OFFTRACK AS i Tungavegen 28, se offtrack.no Besøk nettbutikken her: webshop.offtrack.no

*
Alle kan nå registrere kodene sine på nett. Dette gjelder selv om du ikke har eget kontrollkort og det gjelder alle familiemedlemmer som har vært med å oppsøke postene. 

MEDLEMSKAP

For deg som har kjøpt konvolutt, medlemskapet koster ikke noe ekstra for deg. Medlemskap gir rett til rabatt på din tur-o konvolutt, dette rabaterte beløpet samsvarer med medlemskapet i Wing OK.

følg i så fall linken her: http://turorientering.no/velkommen/

- Her kan du velge å melde seg inn.

- Du trykker da på innmelding og bekrefter at de har kjøpt tur-o-konvolutt

- Det er oppgitt et beløp på 100 kr for medlemskap, dette trekkes da fra på din tur-o konvolutt.

- e-post sendes til registrert kontaktperson for turorientering i klubben (I turorientering.no)

- Klubben sender velkommen som medlem i klubben-brev og ordner formalitetene i Min Idrett etter  

  klubbens rutiner.

- Dere er da automatisk med i turorienteringslotteriet. Premier fra våre sponsorer, Silva, Sport 8 og Choice. Vi kommer tilbake med mer info om det, følg med på var FB side.

 

De som kjøper turorientering på nett og ønsker å få premier, kan sende meg en mail om hvilken premie de ønsker.

OBS: For å få merke ved sesongslutt må vi fortsatt be deg sende inn kontrollkort i original, dette gjelder kun for de som kjøper komplett konvolutt i butikk og som har motatt orignalt kontollkort.

Vi ønsker deg mange fine turer på leting etter årets tur-o-poster. Og skriv gjerne litt om turene dine i turbloggen.

Har du spørsmål til postene/ plasseringen, tar du kontakt med Jon Vindal: jon-vindal@ntebb.no

Informasjon om klubbaktiviteter og hva vi holder på med i Wing Orienteringsklubb finner du ellers på hjemmesiden vår: wingok.no