Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Problemer med å klippe post 67

Er det flere som opplever problemer med å klippe post 67? Jeg får ikke klippet med den koden jeg har skrevet av i alle fall, og den ser ut til å ha noen færre klipp enn postene rundt.

EDIT: Etter litt prøving og feiling på ulike feilskrivinger kom jeg fram til at det er en L som ser ut som en C på den posten. :-)

Kan legge til at post 69 har et 4-tall som ser ut som en H. :-)

Post 10

Har vært på post 10 igjen i dag. Steinen ligger der den alltid har gjort, den. Men i motsetning til ved tidligere besøk på posten, henger nå postmarkeringen der også.

Post 10

Er ganske sikker på å ha funnet steinen i dag, men postmarkeringen er fjernet.
Eystein Enlid

Kart Fuglmyra

Hadde en bra tur i marka idag. Det jeg stusser over er om post 4 er plassert feil. Angitt under skrent, men sto på høydepunktet. Post 10 var ikke mulig å finne tross mye kryssing frem og tilbake. Er det tilfelle at de kan bli flyttet på?

Grønne turer

Da er post 91, 94 og 99 på plass igjen. Dermed er de grønne turene på lade komplette.

Vi har i tillegg åpnet for grønn tur fra bekken og opp til Estenstadhytta.

De grønne turene er gratis og sponset av Miljødirektoratet.

Post 99

Den lå i gresset en bit fra. (Brukt til teltpinne?)la den i treklyka. Fikk ikke til å sette den ned i jorda.

Post 99

Denne posten kunne vi ikke finne (lørdag 27.6) sjøl om vi er ganske sikre på at vi fant det “spesielle treet”. Det kan godt være at vi bare ikke lette godt nok, da vi ikke er veldig erfarne, men kanskje den er borte?

Elg-observasjon

Gikk oss nesten på en elgkalv som lå i lynget rett sør for post 42 i 20.30-tida i går – trakk oss unna til den hadde forsvunnet. Så ikke mora.