Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Turbloggen

Grønn tur Korsvika søndag 14.juni

Flott tur i fantastisk vær, men poststolpene for post 91,93 og 94 kunne dessverre ikke finnes tross iherdig leting. Fjernet av uvedkommende????, I tilfelle disse er fjernet, blir de satt opp igjen? Vil helst ha med alle postene.

Post 8

Jeg er nok ikke stifinner Hjortefot, men jeg lurer fælt på hvor posten ligger. Trålet området på kryss og tvers i et område hvor mange trestammer lå nede. Fant en stein som det var knyttet et hvitt plastbånd med teksten 154. Plassen kunne stemme. Noen som vet om posten står der?

kompass

Takker så mye til Oddbjørn Svarlien som ga beskjed om at kompasset mitt var glemt på post 47! Dessverre var det noen andre som hadde lånt det. Vil sette stor pris på om det dukker opp igjen 😊

Elg skjelett

I skråningen opp mot post 28 (Siimsåsen) ligger det et fullstendig skjelett av en elg … oppe på skinnet sitt. Slikt finner en når en har med hund!

Lomtjønna

Når snøen er smeltet, blir postene satt ut. Dette blir annonsert her og på FB siden vår.

Lomtjønna åpen?

Hei! Litt forvirrende info: under Turer står Lomtjønna som Åpen, og på poster i turen står “Posten er tilgjengelig” men i bloggen oppdaget jeg melding om at poster over nr 39 ikke var satt ut (av forståelige grunner). Hva er rett pr i dag, og hvordan vil åpning av Lomtjønna bli bekjentgjort? Vennlig hilsen Trond