Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Blå tur på Vikåsen og Reppesåsen

turen stengte 15. sep

Postmarkering:

Tur-o-postene er markert i terrenget med røde og hvite post markeringer/plater, forsynt med postnr og kodebokstaver i tre tegn. Noter kodebokstavene i rubrikken med tilsvarende nummer i kontrollkortet.

Postene kan oppsøkes i den nummerrekkefølge som du selv ønsker. Men de fleste postene er plassert slik at det kan være gunstig å oppsøke dem i rekkefølge. Kodebokstavene overføres så til turorientering.no/winok ( Dette nettstedet)

Lurt å ha med:
Ta med kompass og kartmappe. En gjennomsiktig, litt kraftig plastpose er helt ypperlig som kartmappe. Husk også blyant eller penn for å notere kodebokstaver. Hvis du er ute på postjakt i regnvær kan det være lurt å la det originale kontrollkortet ligge hjemme, og heller notere kodene foreløpig på et annet papir.
Tidsrom: Perioden for når de enkelte postene står ute er angitt på kartkopiene, og her på netet.
Ved eventuelle feil med postene, vennligst kontakt:
Jon Vindal, telefon: 90 15 99 69, eventuelt e-post: jon.vindal@ntebb.no
Knut Skjesol, telefon: 97 17 73 61, eventuelt e-post: rskjesol@broadpark.no

Merkekrav:

Alle postene fra nr 1 – 90 gir ca. 230 poeng. Og i tillegg kan du som ovenfor angitt få 10 ekstra poeng ved å fullføre minst en NFF turmarsj og GPS postene.

​Merkekravene er i år: GULL: 190 poeng SØLV: 110 poeng BRONSE: 75 poeng

OBS! For deltakere som er under 10 år eller over 70 år er merkekravene halvert, oppgi derfor fødselsår.

Utmerkelser:

Har du tidligere klart kravene til gullmerke, får du ved gjentakelse for hvert femte år henholdsvis 5-, 10-, 15-, 20-, 25-, 30- og 35- års plakett. Hvis du ønsker det, kan du få diplom for hvert mellomliggende år.
OBS! bronse-, sølv- og gullmerke utdeles bare første gang kravet oppnås.

Du som kjøper kart her på nettportalen, kan sende meg en mail får å få premier. Oppgi hvilke priemier du mener du skal ha. Så dobeltsjekker jeg dette mot databasen.

En påminnelse:

Parkering må ikke foregå på privat område, uten at dere spør om lov (se anvisning på kartkopiene).

Far varsomt fram i skog og mark, husk du ferdes på annen manns eiendom. Ferdsel over innmark er forbudt. Gårdstun, plantefelt og område rundt en brønn er også å regne som innmark.
Hvis du har med deg hund: overhold båndtvangsbestemmelsene 

Området turen går i

Kulturminner i nærheten

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Blå tur på Vikåsen og Reppesåsen enda.