Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Grønn tur på Festningen

turen er åpen
Kartside for Grønn tur på Festningen
Forhåndsvisning av kartside du får ved nedlasting av turen.

Velkommen til Wings turorientering

"Tur-orientering er en fin aktivitet det er mulig å holde på med, selv i disse korona-tider. Tur-orientering kan utøves alene eller som en familieaktivitet, og foregår også utenfor de mest trafikkerte områdene i marka vår. For sikkerhets skyld, unngå å berøre postene. Ellers er det viktig å overholde myndighetenes pålegg om smittevern. Vi har alle plikt til å unngå smittespredning! Kjøper du kart på turorientering.no, kan du bruke kartene digitalt, ved å benytte appen, turorientering.

Dette er en grønn tur og kan benyttets av nybegynnere, barn og unge og for de som ønkser å nå postene med barnevogn eller for de som er mindre bvevegelige. alle som liker å gå på tur med kart.

Innsamlede poeng inngår i den totale poengsammendraget for å kunne nå kravene for merker, og plaketter.

Tilbudet er for de som har lyst til å prøve orientering, og ellers for voksne og barn som ønsker en lettere orienteringstur.

Bruk av lette sko går fint.

Postene er montert på lystolper/rekkeverk. Vi ungår bruk av egne stolper og skilt i dette området pga. sabotasje og at de vil stå i veien for andre aktiviteter. Postkodene/QR vil derfor være litt vankeligere å finne.

Vi ber om at dere ferdes varsomt på annen mans grunn og viser hensyn til andre som er på tur.

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Grønn tur på Festningen enda.