Ny her?

Registrer deg for å samle dine tur-o klipp, delta i vennskapelig konkurranse med venner og kjente og del turopplevelser med andre i vår turblogg.

Grønn tur ved Korsvika

turen stengte 31. aug

Velkommen til Wings turorientering

"Tur-orientering er en fin aktivitet det er mulig å holde på med, selv i disse korona-tider. Tur-orientering kan utøves alene eller som en familieaktivitet, og foregår også utenfor de mest trafikkerte områdene i marka vår. For sikkerhets skyld, unngå å berøre postene. Ellers er det viktig å overholde myndighetenes pålegg om smittevern. Vi har alle plikt til å unngå smittespredning! Kjøper du kart på turorientering.no, kan du bruke kartene digitalt, ved å benytte appen, turorientering.

Dette er en grønn tur og kan benyttets av nybegynnere, barn og unge og for de som ønkser å nå postene med barnevogn eller for de som er mindre bvevegelige. alle som liker å gå på tur med kart.

Innsamlede poeng inngår i den totale poengsammendraget for å kunne nå kravene for merker, og plaketter.

Tilbudet er for de som har lyst til å prøve orientering, og ellers for voksne og barn som ønsker en lettere orienteringstur.

Bruk av lette sko går fint.

Postene er montert på stolper og merket med en kode på en til tre bokstaver, som kan regisitreres på nett. Se vedlagt bilde.

Vi ber om at dere ferdes varsomt på annen mans grunn og viser hensyn til andre som er på tur.

 

Området turen går i

Siste anmeldelser av turen

Ingen anmeldelser for Grønn tur ved Korsvika enda.